02 februari 2012

Kärt möte!

Här är syftet med Stockholmsresan. Att träffa familjen G, äta gott utan att nån ska stå i grytorna, och bara umgås. Och det gjorde vi med besked.
Alla var på ett strålande humör när vi stegade in på Pontus från kylan som lägrat sig över huvudstaden.
Maten var väldigt god men servicen hade sina brister. Violas mat kom inte in förrän vi andra hade ätit färdigt och det var ju inte så bra, i synnerhet som Viola och jag hade beställt samma mat.
Trots detta mattades inte den goda stämningen, alla hade ju så mycket att prata om. Hela familjen G hade köpt supersnygga väskor på sin julresa och Fru Annika var jättenöjd med sina glasögon.
När vi ätit och druckit oss nöjda bröt vi upp och drog vidare till en bar i Sturegallerian.

Flickorna G var på strålande sprallhumör och att Lilla L hade tagit sig tid att följa med var extra mysigt. Vi saknade Lilla E men snart så kommer Fru Annika att få rå om henne igen när hon återvänder till storstan för en ny praktikperiod.
Ungefär så här var samtalsämnena under kvällen trots att Herr B och Lilla L ser något dämpade ut, men det var bara för att hämta andan.
När klockan var långt över sängdags bröt vi upp och vandrade ut i nattkylan. Innan vi skildes åt bestämdes det att familjen G snart skulle komma till Forshaga, om inte för annat så börjar väl vårpippina att dyka upp i snåren och dem måste man ju titta på.

Nu ska jag dra ett tag med dammsugaren innan vi återvänder till Värmlandsskogarna!

Inga kommentarer: