28 september 2009


Äntligen är det måndag igen!
Helgen var långtråkig eftersom det var andra helgen i rad som Herr B valt att tillbringa den på annan ort än i hemmets lugna vrå.
Lilla E var på Nöjesfabriken med några vänner på lördagkvällen och Rio och jag var helt ensamma. Jag tänkte mysa med henne framför TVn, men det var ju bara skit på den så det blev "Desperate Housewives"-maraton istället.

Morgonens hundpromenad med Maggan och hennes vovvar var mysig som vanligt, men det börjar bli lite kyligare nu. Jag hade både mössa och vantar på mej.

Lilla Es körning för dagen gick till "Pet Shop" på Ilanda. Där införskaffade vi en transportbur till Rio. Jag hade ingen aning om att det var lag på att ha hundar i bur i bilen, så det var ju tur att idén dök upp innan det hände nåt.
Vi fick hjälp med utprovningen av en jättetrevlig kvinna som verkade väl insatt i det mesta som hade med småhundar att göra.
Ett nytt koppel och halsband blev det också, så nog är hon en riktig rockerhund nu!

När vi kom hem tränade Lilla E Rio att gilla buren. Mycket godis går det åt, men snart får vi ta oss en tur till Karlskoga för att hälsa på Lisa.

Ikväll blir det hockey!

Inga kommentarer: