08 november 2010

Helg i Stockholm


Fredag morgon for hela familjen B till Stockholm för att förlusta sig. Lilla E skulle träffa kompisar från universitetet och vi skulle frottera oss med familjen G.
Rio är numera en van bilåkare och verkar gilla det, inga spyor att torka upp längre!

Efter att Herr B varit iväg och jobbat en stund, tog vi en taxi till Gärdet. Den obligatoriska inflyttningschampagnen var såklart med!
Lägenheten var ljus med ett nyrenoverat kök. Det var lite ont om garderober, men IKEA fixar ju sånt på ett smidigt sätt.
När allt var inspekterat gick vi ut för att söka upp ett ställe att äta på. Vi hamnade på Magic Bar som var en jättemysig restaurang med inredning som påminde om Moulin Rouge, tunga sammetsgardiner, kristallkronor och höga svarta ljusstakar i fönstren.
Maten var mycket bra och medan vi åt, hade vi en egen trollkarl som underhöll oss på ett trevligt sätt.
Vi hade kunnat tillbringa hela kvällen där, men Lilla E skulle iväg och träffa sina vänner, och vi andra återvände till lägenheten där vi såg på IDOL medan vi pratade.
Senare blev det taxi hem igen.
Lilla E dök upp vid halv fyratiden och berättade att de varit på en club och dansat. Hon var jättenöjd med kvällen och det var bra.

På lördag förmiddagen kom familjen G och lånade bilen för att åka till IKEA för "some heavy shopping".
Vi strosade runt lite på stan och på kvällen for vi till Gärdet igen för att äta middag med familjen G. Herr B hade köpt med sig några fina humrar som vi åt till förrätt. Lilla Fru A hade stått i grytorna och bjöd på en överdådig middag!
Senare körde vi en jätterolig sångtävling och kvällen rann iväg. Mycket trevligt!

Söndag förmiddag återvände vi till Värmlandsskogarna efter en supertrevlig helg i den stora staden.

1 kommentar:

Anonym sa...

"Såg på Idol" var väl en överdrift. Det var inte många lkåtar ni kunde ha hört i allt babbel