03 juli 2010

Nu ere varmt!

De senaste dagarnas värme har nu gjort att blommorna i trädgården slår ut i allt raskare takt. De fina Elisabeth-pionerna som bedövat trädgården med sin väldoft börjar redan blomma över och lämnar en massa skräp efter sig.
Rosorna har börjat öppna sina knoppar och liljorna som överlevt liljebaggarnas angrepp är nu på gång.
Önskedrömmen är nu att det ska regna på nätterna så växtligheten får lite svalka och jag inte behöver vattna vilket är skit-tråkigt.

Nyss lämnade Herr B Forshaga med fullastad bil via Stockholm med slutdestination Visby dit han tar färjan i morgon bitti.
Lite snopet känns det såhär en lördagkväll att bli lämnad ensam med bara Rio som sällskap, men vi ska nog roa oss med bland annat de nya böckerna som jag köpte i stan idag.
Herr B ville ha ett par svarta bomullsbyxor, så på jakt efter dylika for vi till ett ganska tomt Karlstad. Trots att det är lönehelg föredrog tydligen de flesta att dega i solen än att shoppa.
Vi lunchade på Fredens uteservering. Det blev ljuvlig gravlax med sallad och en ynka färskpotatis till. En grupp duktiga ungdomar stod på torget och underhöll med musik i form av covers på gamla godingar.

Lilla E är nu inne på sista dagen av sitt festival-äventyr. I natt spelar då bandet Mew för vilkens skull hon åkte dit. Hoppas det blir värt alla strapatser...

Nu börjar Rio och jag att längta bigtime efter henne!

1 kommentar:

Christian sa...

Sommarsverige är fantastiskt vackert! Det ser ju såååå rent ut.