08 september 2010

Effektiv förmiddag!


Vaknade halv sju och gick ner i köket och satte på ugnen för att grädda surdegslimporna som kalljäst i kylskåpet över natten . Rio var inte särskilt intresserad av att gå ut när jag hämtade tidningarna, men kände pressen av att uträtta något ändå så hon tog en tur för att kolla om någon behövde en utskällning. Tyvärr (tack o lov) hittade hon ingen/inget, utan nöjde sig med en
snabbkiss.
Efter att ha duschat var ugnen uppvärmd så in åkte bröden. De ska ju passas såtillvida att ugnen bör vädras var femte minut eftersom man slänger in några isbitar för att få till en knaprig skorpa på bröden.

Sen blev det dammsugning och bäddning och efter det frukost. Kvart i nio for jag till tandläkaren för att återigen höra om hur Lilla E en gång varit och sett Spice Girls med sin pappa....
Det är ett tvivelaktigt lyxigt nöje att gå till tandläkaren, men blir nog billigast med underhåll trots allt.
Därefter åkte jag till Blomsterlandet och köpte fatet med glaskupa där mina macarons passar alldeles utmärkt.
Ett snabbt besök hemma innan jag drog vidare till Ingelas Salong för klippning. Där är det drop-in, och eftersom hon inte öppnade förrän kl. 12 idag så var jag först i kön som väntade på tolvslaget.

Nu blir det köttfärspaj till lunch och sen tror jag att Rio och jag kollar på en film eftersom det inte är någon Extreme Home Makeover längre på eftermiddagarna.

2 kommentarer:

August sa...

åååh vad fina! vad smakar de? kom upp med några!

Leila sa...

Dom var supergoda, men jag tror att jag rörde för mycket i äggvitesmeten när jag blandade i färgen så de blev inte så höga som förväntat.
Du får komma hem till helgen så ska jag spara några tills dess! ^^