13 oktober 2009

Rio hjälper Matte med matten


Nu följer en sammanfattning av helgens bravader.
Vi kan börja med fredagens Idol. Den som åkte ut var kanske den som var mest kompetent sångerska av dem alla, men när man sätter på henne en silverfärgad kortkort fluffkjol där hennes redan extremt långa ben blir till styltor, då blir mer hon än hennes sångkompetens bedömd. Men flickan är dessutom totalt charmlös, och det får man inte vara om man ska bli Idol!

På lördagkvällen var vi bjudna till Davidsons för att spela något hederligt gammalt brädspel.
Det blev Monopol. Ingen av oss hade spelat det på minst tjugo år, så det var faktiskt väldigt roligt att dividera om gator och stationer. Vinstchanserna böljade fram och tillbaka, men när hus och hotell började komma på plats visade det sig att Herr B hade oanade talanger för fastighetsaffärer. Vi andra sattes i konkurs en efter en medan Herr B:s imperium täckte så gott som hela spelplanen samt att han förmodligen hade mer pengar än banken.
Vi krävde revansch!

Natten var sen innan jag kom i säng efter att ha inväntat Lilla E och Josephine som varit i stan och dansat(?). De kom hem efter halv tre med sista nattbussen.
Följaktligen blev söndagen en ganska seg dag och jag hoppade till och med över promenaden och låg i sängen lääänge.
Klockan två var vi bjudna på fika i Rolfs och Tins stuga som hade fått ett nytt och fint kök som skulle inspekteras.
Vi tog Rio med oss i transportburen i vilken hon satt utan protester, ja, förutom att hon spydde ner den. Men vägen var kurvig och Herr B körde som det rallyess han gärna vill se sig som, så det var inte bara Rio som mådde lite illa...
Stugan var i alla fall pytteliten och söt med fantastisk utsikt över en liten sjö. Ingen el, inget vatten och inga grannar, vad kan man mer begära?!
Det kanske skulle bli billigare att ha ett sådant ställe att ladda batterierna på än att åka till Beijing flera gånger om året?

Annars har Lilla E och jag börjat ladda lite smått inför NaNoWrimo. Vi har anmält oss och vi har börjat fundera på vad vi ska skriva om.

1 kommentar:

Christian sa...

Typ en sån stuga behöver vår familj!
/VK