28 augusti 2008

Ami bakar Äppelkaka!

Idag var det tidig uppstigning.
Lars hade glömt sin mobil hemma och väckte mej långt innan klockan skulle ringa. Han hade sin tågbiljett i mobilen och ville ha uppgifterna. Efter det var det ingen idé att gå och lägga sej igen.

Efter en rörig morgon med E rusandes runt för att samla ihop allt som skulle med till Skutberget, kom vi till slut iväg. Först droppade vi av Ami vid busstationen i Karlstad för vidare färd till Hammarö för ett nytt gymnasiebesök. Sedan plockade vi upp diverse kompisar som skulle med ut till Skutberget.

Jag var hemma igen vid 9-tiden och efter en efterlängtad kopp kaffe gjorde jag en städraid och strök en hel hoper ur tvätthögen.
Sen bar det av till Karlstad igen för att hämta Ami. På klockren svenska upplyste hon mej om att hon var trött!
Sen bar det av till Skutberget igen för att plocka upp en blöt skara glada, men trötta ungdomar.
Väl hemma beslöt vi enhälligt att gå och sova en stund.

Halv fyra vaknade jag och kände mej redo för nya tag. Min rygg har varit riktigt bra idag, men antagligen är det tabletterna som gör mej så gräsligt trött.
Efter lite fika skulle Ami och jag baka en äppelkaka. Hon är jätteintresserad av bakning, verkar det som. Far runt i köket som värsta Wangan och grejsar! Underbart! :D

Kakan blev jättefin, och medan den svalnade åkte vi till Burger King och käkade, för ingen kom på vad vi skulle laga till kvällsmat.
Innan vi for hem igen åkte vi till Bengt och Karin på en snabbvisit för att diskutera E:s Parisresa. Hon ska övernatta i Katrins Parisvåning är det tänkt.

Väl hemma igen var vi så mätta att vi inte orkade smaka på kakan, utan det får vänta tills i morgon.

Inga kommentarer: