29 augusti 2008

I dag, fredag, har Ami åkt buss till Karlstad för första gången.
Hon skulle kolla in E:s gymnasieskola, och vad passade bättre än att hon fick åka med E och lära sej var man går på och av bussen när man ska till skolan och hem.
Efter sin rundvandring stannade hon kvar på skolan och följde med E på hennes lektioner.
Hoppas nu att hon kan klara en bussresa in till stan på egen hand när det behövs..

Dom kom hem vid halv fyratiden och fikat bestod av den smaskiga äppelkakan som Maggan och jag redan huggit in på till 11-kaffet!
Därefter skulle Larsa och jag till IKEA, och Ami ville gärna följa med. Hon är ett riktigt IKEA-fan!
Vi köpte en ny skrivbordsstol till E, vars stol nu har knarrat så till den milda grad att ingen i hela huset har undgått det! Dessutom en vit hylla till Amis rum, där hon kan ställa lite kawaii saker.

Sen blev det ett snabbt besök på ICA Maxi innan vi for hem. Klockan hade blivit nästan sju innan vi kom hem, så det blev risgröt och mackor till kvällsmat.
Jacob, som var hemma för sin morfars begravning, hade redan hunnit komma, och joinade oss i kvällsmaten. Den blev en trivsam tillställning med glatt samspråk med Ami.

Snart började hon dock bli lite frånvarande i blicken, och vid halv nio gick hon och la sej. Jag gick och duschade, E monterade ihop sin stol medan J busade vid hennes dator.
Nu sitter J och Larsa och ser en kriminalare på TV, Ami sover sött och E handlägger det sista vid datorn och jag ska gå i säng!

2 kommentarer:

Christian sa...

Det låter som om ni lever ett helt vanligt flerbarnsfamiljeliv... hujeda mig! Hund, Volvo, ungar vad kommer härnäst? En husvagn kanske?

Leila sa...

Haha! Hunden har vi ju skänkt bort som du vet. Vi väntar bara på att den ska hämtas :P