05 februari 2012

Herr B och jag har gjort oss en utekväll. Vovvarna fick barnvakt hos bästa Cornelis och sen mötte vi upp vänner för att vara kulturella och se den nyaste musikalen i stan.

Vår gode vän Herr D, som även kallas Forshagas Clapton, spelar i den här alldeles fantastiska musikalen som nu kan ses på Spinneriet i Karlstad. En annorlunda musikal med en gripande handling och excellenta sång- och skådespelarprestationer av hela ensemblen, och framför allt av Cecilie Nerfont som är lysande. Musiken är en rysare. Suggestivt är det som en våg som bär föreställningen hela vägen. Man borde se den en gång till bara för att njuta av musiken i sig. Rekommenderas!

Efteråt inväntade vi Herr D och for sedan till Drott för lite mat och prat. Fru Karin som såg föreställningen på premiären tog en promenad i kylan från Romstad och mötte upp på restaurangen.
Vi försökte analysera föreställningen vi sett, men det gick inte något vidare eftersom man nog ska ha referenser till handlingen för att inse hur starkt det var. Jag säger bara "Voldemort", så räcker det.
Sedan övergick vi till att planera ett köp av en borg på Sicilien, vilket var roligare, tills vi inte riktigt kom överens om vem som skulle göra mosaiken, men det skulle säkert lösa sig den dagen det blev aktuellt.^^

Det var en lyckad kväll som vanligt med dessa vänner och Herr B var särskilt nöjd eftersom Färjestad vann över Skellefteå med 3-0 trots att han inte var i LLA och hejade fram gossarna.

Ute är det kallt och friskt. Vovvarna och jag har trampat upp spår i nysnön på morgonpromenaden.

Inga kommentarer: