01 februari 2012

Hej Stockholm!


Vi tog tåget till Stockholm och fick en egen kupé. Till middagen lyxade vi till oss och tog in ett jättegott ekologiskt vin. Maten bestod av gravad lax till förrätt, viltskav med mos till varmrätt och en blåbärspannacotta till dessert. Det var väldigt gott och kocken ska ha cred för en välkomponerad middag.
Resan gick fort och tåget höll tiden! Herr B höll kollen på hockeymatchen mellan FBK och Skellefteå och blev naturligtvis besviken över förlusten som blev 2-0.

Väl i lägenheten satte jag mej för att kolla på Svenska Top Model. Jisses vilken skillnad det är på flickorna mot dem i Amerikanska Top Model! Svenskorna har ju ingen hyfs och en del var rent oförskämda mot Isabella Scorupco. Pinsamt! Dessutom var de flesta magra i överkant, sånt som jag trodde modellindustrin skulle stävja, inga plusmodeller här inte!

Saknade vovvarna jättemycket när vi gick till sängs, särskilt Rios värme mot min rygg. Men nu på morgonen känns det skönt att inte behöva ta hissen ner och ut till parken bara för ett morgonkiss. Det är -12 grader ute.

Have a good day!

Inga kommentarer: