03 april 2009


I Kina har de tydligen fullt upp med familjens nytillskott eftersom det inte ges några tillfällen till rapporter på bloggen. Tur att Viktoria den andra bloggar så jag vet att allt är väl därborta...

Lilla E ringde i natt och rapporterade att allt var både bra och kul på Island. De ligger två timmar efter oss och visst blev jag väckt, men det var bara roligt att höra att hon gillar läget. Hoppas att hon tar sig tid att berätta utförligt på sin blogg om sina bravader.

På stickmötet igår kväll konstaterade vi att vi var gräsänkor allihop. Larsa på Island, Gunnar i Norge, Uffe i Göteborg och Nisse i Stockholm.
Vi pratade lite om att vara ensam i stora hus, men ingen ville tillstå att mörkrädsla var något som störde nämnvärt.
Lena bjöd på god räksoppa med gratinerade getostmackor. Jättegott!

Idag var det tänkt att jag skulle ta en promenad till Bergsgården och fika i Maggans kaffestuga, men nu ringde hon och sa att hon plötsligt blivit barnvakt så vi får ta det en annan dag istället.
Och lika bra var det för ute är det mulet och dystert.

Polacken Anders kom punktligt klockan åtta, men det hade inte gjort så mycket om han hade kommit en kvart senare om han hade spenderat den tiden i duschen. Jaja, bara det blir färdigt nån gång...suck.
Får stänga in mej i sovrummet och sticka lite.

Inga kommentarer: